Pravila o privatnosti

PRAVILA O PRIVATNOSTI PODATAKA

Ova Pravila o privatnosti podataka odnose se na vlasnika ove stranice Baotić d.d., Zagreb, Maksimirska 282 i povezana društva: Autokuća Baotić d.o.o., Maksimirska 282, Autocentar Baotić d.o.o., Maksimirska 282, Baos d.o.o., Maksimirska 282, Agera d.o.o., Mandlova 1, Autodubrava d.o.o., Mandlova 1, Baotić Nekretnine d.o.o., Maksimirska 282

Zaštiti osobnih podataka naših korisnika i onih zainteresiranih za naše ponude pristupamo vrlo ozbiljno i pridržavamo se odredbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR). Istodobno Vas obavještavamo o našem postupanju s osobnim podatcima.

1. Tijekom pregledavanja naše internetske stranice, osobni podatci se općenito prikupljaju samo u onoj mjeri u kojoj je tehnički potrebno. Osobnim podatcima podrazumijevaju se spremljeni podatci kao što su osobe i podaci o upotrebi (npr. lozinka, IP adresa).

2. Kako bismo Vas obavijestili o načinu na koji je zaštita podataka zajamčena i koji se podatci prikupljaju u tu svrhu, detaljno ćemo Vas uputiti u način obrade podataka.

Unutar neizbježne statistike poslužitelja automatski se pohranjuju podatci koje pojedinačno preglednik korisnika prenosi. Međutim, ovi se podatci obično ne mogu dodijeliti određenim osobama.  Kombiniranje pohranjenih podataka s drugim izvorima podataka se ne događa. Konkretno, pohranjeni podaci su sljedeći:

- vrsta i verzija preglednika

- operativni sustav koji se koristi

- referentni URL (izvorni URL)

- naziv pristupnog računala (IP)

- vrijeme zahtjeva za pristup poslužitelju

- posjećene html stranice

3. Možemo omogućiti informacije o prikupljenim osobnim podatcima pohranjenima kod nas u prethodno opisanom opsegu. S obzirom na podatke pohranjene pukom upotrebom internetskih stranica, iste redovito ne možemo dodijeliti određenoj osobi (pogledati članak 2), tako da takve informacije ne možemo pružiti.

4. Napominjemo kako ova internetska stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice. Informacije o Vašem korištenju ove internetske stranice, koje generiraju kolačići, šalju se na poslužitelja tvrtke Google u USA i tamo se pohranjuju. Za ovu internetsku stranicu aktivirano je anonimiziranje IP adrese. Stoga tvrtka Google skraćeno obrađuje Vašu IP adresu unutar država članica Europske unije ili drugih država potpisnica sporazuma o europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima šalje se puna IP adresa na poslužitelja tvrtke Google u USA i tamo se skraćuje. Tvrtka Google, po nalogu vlasnika ove internetske stranice, koristi ove informacije za analizu korištenja internetske stranice i sastavljanje izvješća o aktivnostima na internetskoj stranici te za njega prikuplja informacije o ostalim uslugama povezanim s korištenjem internetske stranice i interneta. Prenesena IP adresa s Vašeg preglednika u okviru usluge Google Analytics ne povezuje se s ostalim podacima tvrtke Google.. Instaliranje kolačića možete blokirati odgovarajućom postavkom u Vašem pregledniku. Napominjemo da u tom slučaju nećete moći koristiti sve funkcije ove internetske stranice u punom opsegu. Osim toga, možete spriječiti prosljeđivanje podataka, koje generiraju kolačići, a koji se odnose na Vaše korištenje internetske stranice (uklj. Vašu IP adresu), tvrtki Google te obradu tih podataka od strane tvrtke Google, tako što ćete na linku  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en preuzeti i instalirati potreban dodatak preglednika.

 

5. Na našoj stranici koriste se tzv. programski dodaci za društvene mreže („Plugins“) za društvenu mrežu Facebook, od tvrtke Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“). Programski dodaci su označeni Facebook logotipom ili dodatkom „programski dodatak za društvenu mrežu Facebook“ odn. „Facebook programski dodatak za društvenu mrežu“. Pregled Facebook programskih dodataka i njihov izgled možete pronaći na: //developers.facebook.com/docs/plugins

Ako pozovete neku internetsku stranicu našeg internetskog nastupa koja sadrži takav dodatak, Vaš preglednik uspostavlja izravnu vezu s poslužiteljima tvrtke Facebook. Sadržaj programskih dodataka prenosi se s Facebook stranice izravno na Vaš preglednik i postaje dio te stranice. Ovim povezivanjem Facebook dobiva informacije da ste preko Vašeg preglednika pozvali stranicu našeg internetskog nastupa, čak i ako nemate Facebook profil ili trenutno niste prijavljeni na Facebooku. Ova informacija (uklj. Vašu IP adresu) prenosi se izravno s Vašeg preglednika na poslužitelja tvrtke Facebook u SAD-u i tamo se pohranjuje.

Ako ste prijavljeni na Facebooku, Facebook može prilikom posjete pridružiti našu internetsku stranicu Vašem Facebook profilu. Ako ste u interakciji s programskim dodacima, npr. ako ste pritisnuli gumb „Sviđa mi se" ili napisali komentar, ta informacija se također izravno prenosi na poslužitelja tvrtke Facebook i tamo se pohranjuje. Osim toga, informacije se objavljuju na Vašem Facebook profilu i prikazuju Vašim Facebook prijateljima. Facebook može ove informacije koristiti za potrebe oglašavanja, istraživanja tržišta i oblikovanja Facebook stranica primjereno potrebama. U tu svrhu Facebook stvara profile korištenja, interesa i veza, npr. kako bi procijenio Vaše korištenje naše internetske stranice u vezi s reklamnim oglasima koji Vam se prikazuju na Facebook stranici, kako bi informirao druge Facebook korisnike o Vašim aktivnostima na našoj internetskoj stranici i kako bi pružio ostale usluge koje su povezane s korištenjem Facebook mreže. Ako ne želite, da Facebook izravno pridruži prikupljene podatke o našem internetskom nastupu Vašem Facebook profilu, potrebno je odjaviti se s Facebooka prije posjete našoj internetskoj stranici. Svrhu i opseg prikupljanja te daljnju obradu i korištenja podataka od strane tvrtke Facebook, kao i Vaša prava u vezi s tim te mogućnosti postavki zaštite privatnosti možete pronaći u napomenama o zaštiti podataka od tvrtke Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

6. Putem kontakt obrazaca na našim stranicama u kojima korisnik traži informaciju o usluzi prikupljamo i osobne podatke korisnika kao što su : ime i prezime, OIB, adresa, e-mail adresa, godina rođenja,  broj telefona i sl. Navedene podatke  ćemo upotrijebiti samo u svrhu odgovora na postavljen upit, U tu svrhu iste možemo proslijediti našim djelatnicima radi obrade upita te ih nećemo dijeliti niti prosljeđivati trećim osobama.

7. Za dodatne upite u vezi s korištenjem podataka, dostupni smo Vam na sljedećim kontakt podatcima:

Baotić d.d.
Maksimirska 282
10000 Zagreb

Tel.: 01 2900 193, E-Mail: zop@baotic.hr

Servis za vozila

U našem servisu obavljamo sve vrste popravaka i nudimo potpunu brigu za Vaše vozilo.

Naš tim

Upoznajte naš prodajni i servisni tim i pronađite kontakt koji Vam može pomoći.

BAOTIĆ d.d.

GRUPA BAOTIĆ

Maksimirska cesta 282

10040 Zagreb

OIB: 64453957424

tel: +385 1 2900 111

Društvene mreže: